EVENT INFO

SEEFD op het Steiger festival

OPEN ATELIER BIJ SEEFD

Tijdens het Steiger festival houdt SEEFD een open atelier. Bij SEEFD redden en zeefdrukken we kleding. En werken we samen met het eerste upcycle centrum in Europa. Met SEEFD laat ik zien dat de kleding die wij in Nederland weggooien eigenlijk nog helemaal niet op de afvalhoop thuis hoort. Ik ben dus de stap voordat de textiel weer terug gebracht wordt naar een grondstof (gerecycled). Met deze kleding creëer ik mijn eigen collecties; draagbare kunst met een verhaal. Deze statement pieces zijn ook nog eens super duurzaam.

Daarom zijn we ook onderdeel van het Steiger festival. Waar circulariteit en duurzaamheid centraal staan. Een aantal bijzondere SEEFD stukken zullen te zien zijn tijdens de Points Made modeshow.

Extra bijzonder is dat ik (Naomi Neijssen) tijdens dit festival 2 hele toffe merken en duurzame onderneemsters mag verwelkomen als mijn nieuwe buren! En dat zijn Laura Meijering van Unravelau & La Femme Qui Rit.

En wil je meer weten over het 1e upcycle centrum van Europa? Ook dat kan. Want er wordt beide dagen een speciale expeditie door het upcycle centrum gehouden.

LET’S TALK TO EACH OTHER ABOUT THE LOVE FOR LIFE AGAIN THROUGH THE CONNECTION OF OUR CLOTHES

OPEN ATELIER SEEFD

vrijdag 7 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur & zaterdag 8 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur

POINTS MADE MODESHOW

vrijdag 7 februari van 17.15 uur tot 17.30 uur

FEESTELIJK WELKOM NIEUWE ONDERNEMERS

zaterdag 8 februari van 10.30 uur tot 11.00 uur

EXPEDITIE UPCYCLE CENTRUM

Vrijdag 7 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur & zaterdag 8 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur (elk heel uur start er een expeditie).

LET’S TALK TO EACH OTHER ABOUT THE LOVE FOR LIFE AGAIN THROUGH THE CONNECTION OF OUR CLOTHES

SEEFD open atelier

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN?

Hier vind je meer informatie over het Steiger festival: https://www.facebook.com/events/steigerfestival Laat weten dat je komt door op gaat te klikken!

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

you-are-here-seefd

SEEFD

De Steiger 113

1351 AJ Almere

We work with the first Upcycle Centrum