THE CAUSE

seefd

ONZE VISIE

SEEFD is er voor de rebel in ons die impact maakt, die liefde en vrijheid ervaart in alles wat ze doen. De rebel die het leven viert. Die werkt met wat er al is. Die probeert balans te vinden in het dagelijks leven en zichzelf tegelijkertijd uitdaagt om ideeën te laten evolueren. En die geen compromissen sluit als het gaat om kwaliteit en zijn of haar normen en waarden. Die van producten verlangt dat ze eerlijk en ‘schoon’ zijn gemaakt. Voor zichzelf, de planeet en voor de toekomst.

earth seefd

WAT BETEKENT ONZE NAAM?

SEEFD is ontstaan uit een combinatie tussen het Engelse saved en het Nederlandse zeefdrukken. En dat is precies wat we doen.

THE CAUSE

SEEFD REDT EN BEDRUKT AFGEDANKTE KLEDING

Bij SEEFD zorgen wij ervoor dat jij verliefd wordt op dat ene speciale kledingstuk. Dat het samen met jou op eindeloos veel avonturen gaat en onderdeel wordt van jouw verhaal.

Want wie langer met zijn kleding doet maakt een groot verschil. En is in onze ogen een rebel with a cause! De oude kleding die bij ons binnenkomt knappen wij waar nodig op. Vervolgens krijgen deze kledingstukken de SEEFD signature look met onze unieke handgeschilderde en gezeefdrukte prints. Zo verlengen we niet alleen de levensduur, maar krijgen de kledingstukken ook extra waarde.

JOIN THE REBELS WITH A CAUSE!

FOLLOWBUY SEEF or SUBSCRIBE