OVER DE REBEL

Als echte rebel with a cause stel jij jezelf natuurlijk de vraag; who made my clothes? Of in ons geval WHO SEEFD & FIXED MY CLOTHES? Dat doe ik dus. Mijn naam is Naomi en ik ben visueel ontwerper. Al zes jaar lang ben ik bezig met lichter en duurzamer leven. Dat is soms nogal een uitdaging: ik ben creatief en verzamel daarom veel (een echte hamster!).

Toch geloof ik dat je op veel vlakken eenvoudig een positieve invloed kunt hebben op onze planeet. En dat commercieel goed ontwerp en duurzaamheid elkaar niet hoeven te bijten. Integendeel!

Met SEEFD wil ik een modelijn maken die zo basic mogelijk blijft. Bij ons geen eindeloze pagina’s met fast fashion, maar een simpele, klassieke look: blue jeans, white T-shirt, leather jacket. De witte T-shirts zijn gemaakt van biologisch katoen, terwijl de jeans en jasjes tweedehands binnenkomen. Kortom: duurzame mode met een verhaal.

Wil je meer weten?

Lees hier onze visie of neem contact met ons op!