GROOT WILD X SEEFD

De tofste crew shirts van heel Almere. En denim patches gemaakt van oude jeans met het logo van Groot Wild erop, die je makkelijk op al je gear kunt naaien. I SEEFD it!

Voor Over/zicht – Theatertocht & Festival heb ik oude shirts en jeans gered en gezeefdrukt. Deze shirts zijn gemaakt voor de crew. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep zodat jij alleen maar hoefde te genieten van het spektakel. De patches van oude jeans waren gemaakt voor de bezoekers. Deze mochten ze meenemen als aandenken. En waren daarnaast bedoeld om hun eigen kleding mee te kunnen repareren en te redden. Nice right!?

VOOR DE STAD

Almere is de stad waar ik al bijna 8 jaar lang woon en creëer. De stad waar ik me enorm aan kan irriteren en die mij mateloos fascineert en inspireert. Een stad vol gekke contrasten. Er liggen veel kansen en er is nog steeds zoveel te ontdekken. Ik ben altijd blij verrast als ik weer stuit op geweldige initiatieven waar ik nog niet eerder van had gehoord. Maar die ik zeker wel zou moeten kennen! Ik ben nu een klein half jaartje operatief met SEEFD. En dat heeft me weer nieuwe, mooie en interessante contacten opgeleverd.

Maar in het geval van Groot Wild was het precies andersom. Zij hebben SEEFD ontdekt en benaderd voor een samenwerking. Een waar ik enthousiast ja op zei. Want ik sta helemaal achter hun visie. Heel kort uitgelegd; je laten inspireren door en werken met wat er al is. Daarmee weer waarden creëren en tegelijkertijd vernieuwend zijn. In je eigen stad, voor je eigen stad. Iedereen die meewerkt aan een productie van Groot Wild doet dit vanuit zijn of haar eigen kracht. Hierdoor ontstaan er hele bijzonder voorstellingen.

Met SEEFD werken we ook met wat er als is. We geven oude kleren weer een nieuw leven. De drang om onze gedeelde trots en frustraties voor het gekke ALLY (Almere) te delen. Door om te denken en van een op het 1e gezicht zwakte een kracht te maken, zorgde ervoor dat GROOT WILD x SEEFD een rete goede match was. En ik kijk met trots terug op mijn 1e samenwerking met een heel tof initiatief. En geniet nog na van de bijzondere voorstelling. Waar mijn oog af en toe van werd weg getrokken omdat ik met een grote glimlacht naar de crew keek 😉

MEER OVER GROOT WILD

Groot Wild wil theater maken dat spannend is, buiten de gebaande paden gaat, ze willen pochen met hun stad, onze Almeerse trots delen. Ze willen de Almeerse amateurkunsten aan elkaar en aan professionele acteurs verbinden. Dat in een professionele setting, op een manier die vernieuwend is. Een beleving creëren die rauw en verwonderlijk tegelijk is. Voor de bezoekers, maar zéker ook voor de deelnemers. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Groot Wild.

knop terug