TOCH IETS OVER HET HOOFD GEZIEN

Het kwam nogal RAW op m’n dak vallen. Ik had me zo goed voorbereid en toch iets over het hoofd gezien. Onbedoeld ben ik TE rebels geweest. Maar ja ondernemen doe je niet zonder af en toe wat kleerscheuren op te lopen. Even diep ademhalen. De tijd nemen om te RAWen en dan weer door.

Zoals jullie misschien al wel zullen snappen, door onvoorziene omstandigheden krijgen we een nieuwe naam. Onze nieuwe naam wordt: SEEFD. Een combinatie tussen het Engelse saved en het Nederlandse zeefdrukken.

Maar de overgang wordt niet te RAW. Still the same cause just a different name!

Komende weken zal ik op al mijn kanalen en website mijn logo en naam gaan aanpassen. En ondertussen hou ik jullie natuurlijk ook op de hoogte van alle toffe kleren die ik ga redden.

Alvast dank voor jullie begrip! Love & keep it SEEF ­čśë Naomi

knop terug