SEEFD GENOMINEERD ALS FUTURE FASHION PIONIER

Ik ben zo trots, want ik ben genomineerd als een Future Fashion Pionier. Het is een eer om tussen zoveel inspirerende pioniers te staan, die allemaal een bijzondere bijdrage leveren aan het verduurzamen van de mode- en kledingindustrie. En er valt ook nog iets te winnen. Namelijk de kans om je verhaal bij een groter publiek te krijgen. En daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Helpen jullie mij door op me te stemmen? Door te stemmen help je mee om mijn werk en boodschap over duurzame mode verder te verspreiden 💓 want 5 winnaars komen met hun verhaal op tv. En ik zou graag de kans krijgen om te laten zien wat ik doe. Met SEEFD wil ik namelijk de mode- en kledingindustrie verduurzamen, socialer en eerlijker maken. Dit doe ik door oude kleding te redden, te repareren, te vermaken en te bedrukken. Zo verlengen ik niet alleen de levensduur, maar krijgen de kledingstukken ook weer extra waarde.

Daarnaast werk ik samen met het 1e upcyclecentrum in Nederland, RUIK en RUIG & GEROEST om onze gezamenlijke boodschap AFVAL = GRONDSTOF verder te verspreiden. Dit doen we door inspirerende voorbeelden te geven en te laten zien wat er allemaal met “afval” gemaakt kan worden. Ook maakt ik met SEEFD deel uit van het educatieprogramma programma dat in januari 2019 wordt gestart in het educatiecentrum van het upcyclecentrum. Daar kunnen mensen niet alleen zien wat er gemaakt kan worden van “afval” maar mogen ze ook zelf experimenteren en bijzondere dingen maken van de grondstoffen die bij ons binnenkomen. 

Help mee door te stemmen! https://pioniers.op.vpro.nl/nominee/Naomi-Neijssen.html

Stemmen kan tot 10 december. Alvast bedankt voor jullie steun!

knop terug