Goodiebags voor de 1e verjaardag van het Upcyclecentrum

16 januari vierden we naast onze 1e verjaardag ook de opening van onze educatieruimte. Waar wij begin 2019 een mooi educatieprogramma gaan aanbieden aan het onderwijs waarbij leerlingen niet alleen kunnen zien wat er gemaakt kan worden van “afval” maar waar ze ook zelf mogen experimenteren en bijzondere dingen mogen maken van de grondstoffen die bij ons binnenkomen.

Iedereen die onze 1e verjaardag en de opening met ons kwam vieren kreeg een SEEFD goodiebag mee. Samen met een handige uitleg. Want je kunt zelf ook heel makkelijk tasjes en zakjes maken uit een oude/versleten broek. Zo lieten we de bezoekers op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met onze gezamenlijke missie: afval = grondstof.

 

SEEFD BY YOU

 

knop terug